06 - 2110 1534 Bianca@VlijmscherpBS.nl

Wat anderen over mij zeggen…

Bianca is tot maart 2020 verantwoordelijk geweest voor de coördinatie rondom de verhuur van het Muziekcentrum van Muziekvereniging Aurora Driebergen. In die periode heeft zij structuur gebracht in de in eerste instantie ad-hoc aanpak van de verhuur. Dit heeft ze gedaan door het standaardiseren van voorwaarden en contracten, maar vooral ook door het kanaliseren van de communicatie rondom de verhuur.

Door goed aan te voelen wat er nodig is binnen de vereniging heeft ze – digitale – protocollen opgezet die passen bij de aard van de vereniging. Juist dat specifieke maatwerk heeft ervoor gezorgd dat de verhuur toch, ondanks het feit dat primaire focus muziek maken en onderwijzen is, een vaste plaats in de organisatie gekregen.

Veel dank daarvoor aan Bianca die dat met haar pro-activiteit, verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid, inzicht en heldere communicatie heeft opgepakt en geprofessionaliseerd.

Steef Jansen

Voorzitter, Harmonie Aurora - Driebergen

Ik heb Bianca als coach mogen begeleiden bij haar keuze om voor zichzelf te beginnen met Vlijmscherp Business Support. Daarbij was het overduidelijk dat Bianca echt de passie heeft om ondernemers te ontzorgen. Als ze spreekt over haar ideeën om klanten verder te helpen, dan bruist ze van de energie.

Uiteraard past deze keuze ook bij haar, omdat ze enorm veel vakkennis en ervaring meeneemt. Bianca is een professional. Ze heeft weloverwogen gekozen om met Vlijmscherp Business Support echt datgene te doen wat ze het allerliefste doet. En ik ben ervan overtuigd dat haar klanten dat al in het eerste contact met haar ook zo zullen ervaren.

 

Iris Ooms, (team)coach Bartiméus

Iris Ooms

(team)coach, Bartiméus

Er komen nog meer reviews…

Ben je benieuwd? Bezoek regelmatig mijn website, zodat je ook de (nieuwe) ervaringen kunt lezen. 🙂

Met vriendelijke groet,

Bianca

Naam

functie, organisatie