06 - 2110 1534 Bianca@VlijmscherpBS.nl

Wie is Bianca van Vlijmen, de persoon achter Vlijmscherp Business Support?

Kritisch meedenken, online business manager

Gestructureerd, Punctueel, Professioneel, Flexibel en Integer

Deze eigenschappen typeren mij, Bianca van Vlijmen. Het ondersteunen van/dienstbaar zijn aan anderen geeft mij een gevoel van toegevoegde waarde.

Ik kom uit een ondernemersfamilie en heb in mijn werkverleden diverse werkzaamheden gedaan. Van bloemen verkopen op de markt, tandartsassistente, werkbegeleider gehandicaptenzorg, auditor, projectcontroller tot proces-adviseur (AO/IC). Ik ben erg leergierig en sta voor alles open (check mijn CV op LinkedIn).
De vrijheid van het ondernemen spreekt me enorm aan, ik kan mijn eigen tijd indelen en zelf bepalen wat ik ga doen. Hiermee creëer ik ook rust voor mij en binnen ons gezin en is er naast hard werken in mijn eigen bedrijf ook tijd voor andere leuke dingen in het leven.

Samen met mijn man, woon ik in Driebergen, met een energieke sportieve zoon (2009), een creatieve dochter (2012) en een ondeugende hond.
Naast mijn werk, trek ik regelmatig de wandelschoenen aan. Heerlijk met de hond een rondje door het bos of genieten van een wandeling van een paar uur. In april 2023 heb ik met onze dochter 140 kilometer vanaf de Portugees-Spaanse grens naar Santiago de Compostella gelopen. A dream came true! Vanaf nu mogen we ons pelgrim noemen.

Verder lees ik graag spannende boeken en word ik blij van een spelletjes-avond met vrienden.

En ik vind het fantastisch om te skiën. Die prachtige natuur en het gevoel van vrijheid! Deze mooie sport deel ik ook graag met anderen die een beperking hebben. Al sinds 2002 ben ik vrijwilliger bij de Vereniging Gehandicapte Wintersporters (www.vgw-online.nl). Heerlijk om je gezonde lijf in te kunnen zetten om anderen dé reis van het jaar te kunnen geven.

Om mij verder te ontwikkelen in het online ondernemerschap heb ik een deelgenomen aan de online training ‘Start een succesvolle business als virtual assistant’ bij VA School. Daarna heb ik een coachingstraject bij Iris van Wieringen gevolgd. En voor verdere verdieping heeft business mentor Madelon Rijkers mij bijgestaan.

In augustus 2023 heb ik mijn certificaat Excel BI behaald. Een mooie aanvulling op mijn aanbod ‘Proces Optimalisatie’, want meten is weten! Dus als je weet wát je het meeste oplevert, het meeste kost of waar de meeste tijd in gaat zitten, dan kan je je processen bijsturen.

Uiteraard volg ik diverse webinars om me verder te verdiepen in technische skills die van pas komen bij het ondersteunen van mijn klanten: continu op zoek naar nieuwe oplossingen.

Verder ben ik actief in verschillende online communities met vrouwelijke ondernemers, OBM’s en VA’s. Een andere parel vind ik onze buddy-whatsappgroep: een groep van ca 25 vrouwelijke ondernemers waarbij we alles kwijt kunnen, kunnen vragen en waarin we interessant werk aan elkaar doorspelen. Eigenlijk een team collega’s waar we op terug kunnen vallen als het tegenzit, bij moeilijke vragen en bij het vieren van successen.