06 - 2110 1534 Bianca@VlijmscherpBS.nl

Vlijmscherp Business Support

Doel

Mijn doel is om ondernemers te helpen zijn/haar business te runnen door mee te denken qua processen. Initiële focus ligt op de (kleine) zelfstandige kennis-ondernemer, coaches, trainers en zorgprofessionals, zodat ook zij genoeg energie hebben om zélf de diensten of zorg te leveren waar ze goed in zijn.

Maar mijn interesse is breed, ook andere ondernemers ben ik graag van dienst.

“Laat mij meedenken en taken overnemen, zodat je aan het eind van de dag tijd overhoudt (voor werk of privé)!”

Ik reik je mijn hulp bij processen aan!

Voordeel van mij ten opzichte van een werknemer

Bij mij betaal je de afgesproken traject-prijs of mijn gewerkte uren i.g.v. flexibele support. Je hebt geen kosten voor een werkplek, geen verzekeringen en je betaalt niet door als ik niet kan werken.

Ik werk onafhankelijk en ben flexibel, als ondernemer weet ik welke risico’s er zijn (en hoe een bedrijf ineens in een stroomversnelling kan komen of juist ergens extra aandacht nodig heeft). Daarmee ben ik je ideale partner!

Mocht er onverhoopt iets tussenkomen waardoor ik het werk niet kan uitvoeren, dan heb ik voldoende professionals in mijn netwerk die kunnen zorgen dat het werk wel afgerond wordt.

 

Flexibele werkplek van Vlijmscherp Business Support!

De naam Vlijmscherp

Ik word regelmatig gevraagd ergens mee te lezen of mee te denken vanwege mijn kritische blik. Vaak krijg ik “scherp!” te horen als ik wat op-/aan te merken heb. Mijn standaard reactie is “ja, vlijmscherp!”, uiteraard met een knipoog naar mijn achternaam…