06 - 2110 1534 Bianca@VlijmscherpBS.nl

Processen optimaliseren 

Ehhh, wat??

Tsja, dat klinkt moeilijk en groots, maar we gaan een overzicht maken van alles wat je doet en alle stapjes in kaart brengen. Met mijn kennis en ervaring blijkt het uiteindelijk mee te vallen qua moeilijkheid.

En ik word hier echt heel blij van, omdat ik weet wat het je gaat opleveren. Zo veel meer rust & ruimte in je hoofd, waardoor je werk kunt uitbesteden of meer tijd hebt om bijvoorbeeld te groeien!

Gestructureerd, punctueel, professioneel, flexibel en integer

Voor wie?

Voor iedere ondernemer die:

Efficiënter wil werken,

maar nu nog niet precies weet wat er wanneer moet doen.

Je wilt efficiënter werken, maar je weet niet waar te beginnen, dus je doet uiteindelijk niets.

Wil gaan uitbesteden,

maar nu is nog niet precies duidelijk wat er allemaal moet gebeuren en hoe…

Je doet nu niets of pakt niets aan, omdat je zelf ook te druk bent.

Wil gaan automatiseren - zo veel mogelijk handmatige handelingen geautomatiseerd wil laten doen,

maar niet precies weet welke handelingen er allemaal handmatig uitgevoerd worden…

Je doet veel handmatig, meer dan je zelf denkt, en weet niet wat er technisch allemaal mogelijk is.

Wil gaan opschalen - in omzet en in klanten en nog veel meer,

maar twijfelt of het bedrijf de groei wel aan kan, of het dan niet heel ingewikkeld wordt of er niet nóg harder gewerkt moet worden…

Je bent al tot hier gekomen, maar je wilt eigenlijk nog veel meer!

Hoe dan?

We plannen samen online een sessie in en dan ga ik helemaal met je meekijken hoe het nu precies geregeld is. Hoe je je bedrijf hebt opgebouwd waardoor je al zo ver gekomen bent, “wat doe je allemaal?”. Dit is de processcan.

Vervolgens kiezen we 1 proces uit die ik helemaal ga uitkammen en in kaart brengen, zodat je daarna overzicht hebt, wat er allemaal in dat proces gebeurt en ook door wie. 

Ik werk op afstand, dat betekent dat we elkaar online zien en spreken (we weten inmiddels allemaal hoe efficiënt dat werkt en hoe makkelijk dat gaat). En ik gebruik hiervoor jouw systemen en kijk in je bestanden. You’ve got to trust me! Want alleen zo kan ik in kaart brengen hoe je bedrijf in elkaar steekt. Ik snap dat dat misschien ook wel wat spannend voor je kan zijn, want je kent me eigenlijk nog niet. Maar dat komt allemaal goed!

We hebben regelmatig contact over de inhoud en voortgang. Dat is de eerste periode wekelijks en daarna wat minder vaak. Uiteraard bespreken we (eventuele) verbeterpunten, die we meteen gaan toepassen.

Ik werk vanuit mijn ervaring, kennis en kunde, maar ieder mens en ieder bedrijf is uniek, dus ook hoe een bedrijf ingeregeld moet worden.

Kortom het is maatwerk wat ik lever. Als jij zegt “hé ik wil dit graag anders”, dan bekijken we dat samen. Terwijl we het aan het doen, bekijken we wat er nog beter kan.

Ca 4 maanden later, tegen het einde van het traject hebben we een gesprek, waarin ik je het eindresultaat laat zien. Je krijgt van mij helderheid, focus middels een overzichtelijk plaatje; een samenvatting van je bedrijf.

Heb je nou door het lezen van deze tekst al een paar keer zitten knikken, laten we dan geheel vrijblijvend een gesprek inplannen. Dan gaan we kijken of we samen matchen en ik de persoon ben die met jou mee gaat kijken om je die stappen verder te helpen naar het opschalen en het eventueel uitbesteden door het in kaart brengen van je bedrijf.

Klik hieronder op de knop en je wordt vanzelf naar mij toe geleid.